Slogans.. Slogans.. Slogans..

När jag startade The ERICADE Network var jag stolt över det splitternya USRobotics 14400-modemet som körde ruljansen. Det var det snabbaste modemet som fanns runt året 1993. Detta var anledningen till att vår första slogan var ”a network in the speed of light”. Problemet var att basen började sin karriär på en slö Amiga 500. Denna var ju med oss nästa ett år innan vi uppgraderade. Så om det var en bra slogan kan man diskutera.

Våren 1994 ändrade jag slogan till ”The SOUNDSIDE of SOUNDENGINEERING” efter att vi bestämt oss för att satsa på närradio och ljudteknik.

Den slutgiltiga slogan, och den vi använder idag, blev ”We’re controlling transmission”. Detta efter att vi börjat koppla basen till Unga Forskares närradiosändningar.

Som en bonus kan nämnas (och som också ses i bilden ovan!) att den första ”slogan” jag skrev, även om den aldrig var menad som en slogan, var från filmen Aliens. Det enda skälet var att det var en av mina favoritfilmer. Så någon egentlig anledning behövdes nog inte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.