Alla hjärtans olyckliga dag

Vi bläddrar bakåt i kalendern och landar på 1996. Våren 1996. Pamela lämnade mig för en ann. Då försvann hon även som Cosysop. Det var en tråkig tid för mig och även för basen. 

Från en diskussion, där en användare frågar mig om Pamela (och jag svarar):

”> Sorgligt. Varför? Blev ni osams?
Det är en så lång historia … att ni kommer somna av den om jag skulle beskriva. Det var inget märkvärdigt.. Det tog slut.. Så enkelt var det. Hon har en annan, jag älskar henne fortfarande. Illa.. men sant…”

Emellertid kom jag över henne och allting gick vidare. En annan post, skriven av mig, i dagboksform låter så här:

”Så nu sitter man här och funderar på att städa. Kanske borde ha börjat igår redan. I Fredags spelade vi in ett radioprogram på unga forskares distriktskansli. All j-vla utrustning står nu hemma hos mig och måste kopplas upp (drygt arbete på några timmar!).

I övrigt ser mitt hem tomt ut. Nu har Pamela flyttat ut för gott och jag har inte ens ett matbord att äta vid (buäääää!). 

Aktiviteten på BBS:en är påväg upp igen, efter en något större svacka. Backupsystemet funkar i vanlig ordning ö.h.t. inte alls. (Hoppas inte på någon krasch med andra ord).

Ute var det varmt och skönt och 18,5 °C. Jag fick span på en snygg blondin och funderade på om det inte var dags att låta sin hormoner leta upp en ny brud. Tyvärr slog histaminerna till istället för testosteronet och mitt raggningsförsök kom av sig i allergisnörvlingar långt innan jag nått ögonkontakt med bruden (JÄVLAR!!!!!) Nej, nu är det dags att jobba lite igen… Ikväll sändning!”

Det var i maj 1996 hon flyttade ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.